Plug & Play
Alle standaardmodellen CO2-Meters van Aktivia werken volgens het plug-and-play principe. De CO2-meters zijn direct operationeel middels het inpluggen van de adapterstekkers of lichtnetstekker. U kunt hierbij al dan niet gebruik maken van een CO2-meter houder. Geen ingewikkelde procedures en stappenplannen om tot een nauwkeurige CO2-meting te komen!  


Kalibratie

De AKTIV-modellen zijn uitgerust met een zeer betrouwbare en nauwkeurige dual-beam(NDIR) CO2-sensor die bekend staat om zijn lange termijn kalibratiestabiliteit. De CO2-meters worden vanuit de fabriek gekalibreerd en hebben slechts een jaarlijkse drift van +/-15ppm. Desgewenst kunt u de CO2-meters eens per drie jaar kalibreren volgens de 4 eenvoudige stappen in de handleiding. Ter visuele ondersteuning hebben wij tevens een kalibratie demonstratiefilmpje van de meest voorkomende kalibratie methode, te weten: kalibratie methode B "in buitenlucht condities".

Voor de modellen AKTIV 530, Indicator, Monitor-Controller, LT100 en LT200 geldt dat deze zijn uitgerust met een zelfkalibrerende sensor.