Aktivia BV heeft diverse CO2-meters in haar assortiment ten behoeve van het meten, monitoren, signaleren en regelen van het CO2-niveau in binnenmilieus. Voor iedere situatie kunnen wij u de juiste CO2-signaalmeter leveren.

Aktivia levert in België en Nederland.

Kinderopvang
Aktivia BV is leverancier van CO2-meters voor zeer veel kinderdagverblijven. Neem een kijkje bij onze referenties voor een dwarsdoorsnede van enkele van onze tevreden klanten.

    

Door onze jarenlange contact binnen de kinderopvang, kunnen wij u voorlichten en helpen uw binnenklimaat te verbeteren. Koop een Aktivia CO2-signaalmeter en zorg voor frisse lucht. 

Scholen
Aktivia BV is leverancier van CO2-meters voor de landelijke Frisse Scholencampagne.

  
 
  

Vele gemeenten en scholen gebruiken Aktivia CO2-meters naar aanleiding van het door SenterNovem en de GGD gedragen Frisse Scholen project.

 

Thuis
Een groot deel van van uw tijd brengt u thuis door. Daarom is het belangrijk dat ook thuis uw binnenklimaat gezond is.

  
  

Door voldoende te ventileren verbetert uw binnenklimaat en voorkomt  u gezondheids-klachten. Door niet te veel te ventileren bespaart u energie en stookkosten. 

Relais

De CO2-meter is aan te sluiten op mechanische ventilatie, electrische raamopener, ventilator, etc. en kan zorgen voor CO2 gestuurde ventilatie. De relais-functie schakelt de toepassing AAN en UIT bij een te bereiken CO2-waarde.

    

Lineaire (analoge) output

De analoge output creëert een stapsgewijs verloop van de aansturing, zowel omhoog als omlaag in capaciteit. Wij kunnen u modellen aanbieden die aansturen 0-10 V, 2-10V, 0-20mA, 4-20mA.