Juist voor de allerkleinsten is gezonde en frisse lucht extra belangrijk. Reden dat  GGD in Nederland en LOGO in België er extra toeziet op het binnenklimaat van kinderdagverblijven.

Aktivia biedt de Nederlandse en Belgische kinderopvang CO2-Meters, ten behoeve van meten, monitoren, signaleren en regelen van de CO2-waarden in slaapruimte of groepsruimte. Gunstig geprijsd, afgestemt op de behoeften van kinderdagverblijven.

 

De door de GGD bepaalde grenswaarde voor luchtkwaliteit wordt door maar liefst 70% van de kinderdagverblijven overschreden. Aktivia CO2-meters bewaken èn signaleren de luchtkwaliteit van verblijven en slaapruimtes. Zij maken de luchtkwaliteit eenvoudig meetbaar en te verbeteren.

 

Door een slecht binnenklimaat in de kinderopvang worden dagelijks meer dan 200.000 kinderen en medewerk(st)ers onnodig blootgesteld aan verhoogde kans op gezondheidsklachten.

Met de Aktivia CO2-meter zorgt u voor een aantoonbaar gezond binnenklimaat voor kinderen en werknemers, maar anticipeert u tevens op aanstaande ontwikkelingen in wetgeving.

Door de lampjes zijn de waarden voor alle leid(st)ers gemakkelijk te interpreteren. Het naleven van de voorschiften wordt hierdoor zeer vergemakkelijkt.

U bestelt hier een CO2-Meter, of u kunt contact met ons opnemen om u te laten voorlichten. Als organisatie kunt u bij ons op rekening kopen.

 

 

Aktivia BV is leverancier van CO2-meters voor zeer veel kinderdagverblijven. Neem een kijkje bij onze referenties voor een dwarsdoorsnede van enkele van onze tevreden klanten.

    Door onze jarenlange contact binnen de kinderopvang, kunnen wij u voorlichten en helpen uw binnenklimaat te verbeteren. Koop een Aktivia CO2-signaalmeter en zorg voor frisse lucht.